Gruszki w czerwonym winie

Ocena przepisu

Składniki

  • gruszka 4 szt.
  • wino czerwone 1 szklanka
  • sok z gruszek 1/8 litra
  • krem czekoladowy 1 opakowanie

Sposób przyrządzenia

Gruszki obrać. Wino wlać do naczynia, chwilę podgotować. Gruszki włożyć do naczynia, pozostawić w ciepłym miejscu przez siedem minut. Potem przez dobę trzymać w chłodnym miejscu pod przykryciem. Następnie przełożyć owoce do salaterek. Przed podaniem udekorować kremem czekoladowym.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1773
!Kruszyna

!Kruszyna

Data dodania: 2008-06-29

Zdjęcia

Gruszki w czerwonym winie
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-14
Gruszki w czerwonym winie
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Gruszki w czerwonym winie

2010-02-09 00:53:51

Można raz spróbować i połączyć to razem.
!merez#

!merez

2008-09-12 21:55:53

jaz zdecydowanie też;) a nawet z pierwszego mogę zrezygnować ;P
!Kamil#

!Kamil

2008-09-04 15:03:14

Wole to i to osobno;P

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.