Jajecznica z warzywami

Ocena przepisu

Składniki

jajecznica

Sposób przyrządzenia

Warzywa obrać, pokroić, dodać posiekaną cebulę, posolić, popieprzyć i usmażyć na lekko rumiany kolor. Podlać odrobiną wody, przykryć pokrywą i dusić do miękkości często mieszając.

Jajka wymieszać z mlekiem, posiekana zieleniną, doprawić solą i usmażyć jajecznicę na masełku. Boczek pokroić i zrumienić na patelni. Każde danie na talerzu posypać posiekanym szczypiorkiem i podsmażonym boczkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 465
Data dodania: 2012-01-20

Zdjęcia

Jajecznica z warzywami
poziomka#

Dodane przez:

poziomka

2012-01-20

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajecznica z warzywami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.