• apette.pl
  • Kapusta z żeberkami, suszonymi śliwkami i miodem

Kapusta z żeberkami, suszonymi śliwkami i miodem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wyciskamy sok z kapusty, wkładamy ją do rondla, w którym mamy roztopione 2 łyżki margaryny lub smalcu. Dokładamy śliwki i miód. Całość dusimy, mieszając z niewielką ilością wody. Na patelni smażymy cebulę z żeberkami, dodajemy wodę. Kiedy mięso będzie miękkie przekładamy do naczynia z kapustą. Dusimy jeszcze przez 10 minut, dodajemy przyprawy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1232
Data dodania: 2010-11-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapusta z żeberkami, suszonymi śliwkami i miodem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.