Kasza z warzywami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kaszę ugotować w osolonej wodzie, następnie marchew oraz seler obrać pokroić na bardzo małe kawałki, z pora uciąć zbędne liście, białą łodygę posiekać na bardzo drobno. Gdy kasza będzie się gotować wrzucić przygotowane warzywa i zagotować aż do miękkości warzyw. Na koniec odcedzić całość z nadmiaru wody na sicie, gotową kaszę można polać keczupem lub sosem czosnkowym by nie była sucha.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 385
Data dodania: 2012-09-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kasza z warzywami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.