Kaszanka z grilla

Ocena przepisu

Składniki

  • kaszanka 5 sztuk
  • słonina 1/2 kg
  • zioła suszone

Sposób przyrządzenia

Słoninę pokroić w plastry, następnie przygotować mieszankę ziołową, wymieszać : estragon, tymianek, kurkumę, bazylię, sól, pieprz i paprykę. Mieszanką oprószyć plastry słoniny, włożyć do lodówki na 1 godzinę a następnie owinąć słoniną kaszankę. Tak przygotowaną kaszankę kłaść na ruszt i grillować ok. 10 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1521
Data dodania: 2010-06-14

Zdjęcia

Kaszanka z grilla
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-07-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kaszanka z grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.