Kiełbaska smażona z cebulką

Ocena przepisu

Opis

Szybkie danie na obiad.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Na patelni rozgrzać trochę oleju. Kiełbasę naciąć z obu stron. Podsmażyć na złoty kolor, po czym zdjąć z patelni.
Cebulę obrać i pokroić w półksiężyce. Zrumienić na pozostałym oleju na patelni, oprószyć solą i pieprzem, podlać trochę wody i dusić do miękkości, zdjąć z ognia.
Kiełbasę podawać wraz z cebulą do ziemniaków i sałatki.

Smacznego!
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 457
Data dodania: 2012-03-21

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kiełbaska smażona z cebulką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.