Kotlety z baraniny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Przygotowujemy mięso i kroimy je na małe kotlety ( po 2 na osobę). Rozbijamy je lekko tłuczkiem, wyrównujemy brzegi i nadajemy im owalny kształt. Posypujemy pieprzem i nacieramy czosnkiem z solą, a na końcu smarujemy olejem. Rozgrzewamy mocno ruszt, układamy na nim mięso i pieczemy z każdej strony po 2-3 minuty tak aby mięso wewnątrz pozostało różowe.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 700
Data dodania: 2010-10-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety z baraniny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.