Łódeczki faszerowane rzodkiewką

Ocena przepisu

Składniki

  • ogórek sałatkowy 1 sztuka
  • rzodkiewka 1 pęczek
  • serek naturalny 1 łyżka czubata
  • szczypiorek
  • sól do smaku
  • pieprz czarny mielony do smaku
  • półplasterki pomidora 2 sztuki

Sposób przyrządzenia

Ogórka obrać, przekroić na pół i wydrążyć. Rzodkiewki umyć i pokroić na mniejsze kawałki. Wymieszać z serkiem, posiekanym szczypiorkiem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Połówki ogórka napełnić farszem z rzodkiewki i udekorować kawałkami pomidora nadzianymi na wykałaczkę.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 548
Data dodania: 2011-07-31

Zdjęcia

Łódeczki faszerowane rzodkiewką
poziomka#

Dodane przez:

poziomka

2011-07-31

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Łódeczki faszerowane rzodkiewką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.