Marchewka w sosie beszamelowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewkę obieramy i kroimy w kostkę. Gotujemy w osolonej wodzie z odrobiną cukru. Osobno rozgrzewamy masło z mąką. Gdy marchewka jest ugotowana, dodajemy rozgrzane masło z mąką i mleko. Zagotowujemy cały czas mieszając.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1303
Data dodania: 2010-06-07

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchewka w sosie beszamelowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.