Masa na listki do tortów

Ocena przepisu

Składniki

  • masa biała cukrowa 30 dag
  • galaretka zielona lub barwnik spożywczy

Sposób przyrządzenia

Składniki dokładnie zagnieść ze sobą. Rozwałkować i wycinać listki.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 756
Data dodania: 2010-03-03

Zdjęcia

Masa na listki do tortów
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-03
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Masa na listki do tortów

2010-03-06 11:23:49

Muszę zrobić ten przepis ;) I ciekawy masa na listki do tortów

2010-03-03 15:22:37

fajna masa.

2010-03-03 12:47:12

Robotna jesteś.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.