Masełko czosnkowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Utrzyj na puch kostkę (20 dag) miękkiego masła. Dodaj 5 rozgniecionych ząbków czosnku i łyżeczkę mielonego czarnego pieprzu. Schłódź. Nożem z ząbkami odkrawaj ozdobne płatki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 590
Data dodania: 2011-05-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Masełko czosnkowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.