Masło czosnkowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Czosnek oczyszczony sparzyć wrzącą wodą, posiekać, utrzeć, dodać masło, rozetrzeć na jednolitą masę, przyprawić solą. Przetrzeć przez sito.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1707
Data dodania: 2008-11-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Masło czosnkowe

2010-02-25 20:51:11

Zawsze to inne masło, niż tradycyjne. Polecam.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.