Melon w cieście

Ocena przepisu

Składniki

  • ciasto francuskie 1 op
  • melon 1 szt

Sposób przyrządzenia

Ciasto rozwałkować, wyłożyć na nie melona pokrojonego w plastry, zwinąć w roladę, przełożyć do blaszki. Przykryć folią. Piec 20 min w 180st.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1170
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Melon w cieście

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.