Parowańce z zasmażaną bułką

Ocena przepisu

Opis

Parowańce z zasmażaną bułką

Składniki

  • kluski parowe 8 sztuk
  • masło 5 łyżek
  • tarta bułka wg uznania

Sposób przyrządzenia

Gorące kluski ułożyć na talerzu. Na maśle przesmażyć tartą bułkę. Polać przesmażoną bułką i podawać ciepłe.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 573
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Parowańce z zasmażaną bułką
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-03-01
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Parowańce z zasmażaną bułką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.