• apette.pl
  • Kuleczki mięsne z białym winogronem

Kuleczki mięsne z białym winogronem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mięsa mielonego dodać jajko,wyrobić.Doprawić do smaku solą i pieprzem.Winogrono nie za bardzo dojrzałe umyć,osuszyć.Winogron wkładamy do porcji mięsa i formujemy kulki,obtaczamy w mące i smażymy w głębokim oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2132
Data dodania: 2010-10-31

Zdjęcia

Kuleczki mięsne z białym winogronem
halina#

Dodane przez:

halina

2010-10-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kuleczki mięsne z białym winogronem

2010-11-03 17:31:27

hm.w ten sposób jeszcze nie robiłam mięsa mielonego.muszę koniecznie wypróbować ;-)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.