Parówkowe ośmiorniczki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Parówki obieramy z owijek. Każdą kroimy na pół. Od strony przecięcia nacinamy na krzyż, a następnie każdą z powstałych czterech części nacinamy lekko na pół. Tak by powstała nam typowa ośmiorniczka. Tak nacięte parówki obsmażamy z każdej strony na tłuszczu. Gotowe układamy na talerzyku. Można też dodać oczy z ziarenek pieprzu. Smacznego !!
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 2236
Data dodania: 2011-05-29

Zdjęcia

Parówkowe ośmiorniczki
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Parówkowe ośmiorniczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.