Parówkowe rurki

Ocena przepisu

Składniki

  • ciasto francuskie 1 płat
  • parówka drobiowa 8 sztuk

Sposób przyrządzenia

Ciasto pokroić na paski 2-2, 5 cm. Parówkę obrać z osłonek. Każdą parówkę owijamy paskami ciasta. Układamy na brytfannie wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 15 minut. Podajemy np z keczupem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 670
Data dodania: 2010-10-19

Zdjęcia

Parówkowe rurki
halina#

Dodane przez:

halina

2010-10-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Parówkowe rurki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.