Pasta z soczewicy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Soczewicę gotujemy 40 minut w osolonej wodzie. Odcedzamy i studzimy. Przepuszczamy przez maszynkę do mięsa. Czosnek przeciskamy przez praskę. Cebulę i paprykę kroimy w kostkę. Smażymy na rozgrzanym oleju. Dodajemy czosnek. Mieszamy z soczewicą i doprawiamy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 822
Data dodania: 2010-10-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z soczewicy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.