Podsmażane gołąbki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso przyprawiamy przyprawą i wstawiamy do lodówki na 30 minut. Ryż odgotowujemy, odcedzamy i mieszamy z mięsem. Mięso mieszamy aby ryż równomiernie się rozprowadził. Kapustę odparzamy w gorącej wodzie, aż listki zmiękną. Następnie rozdzielamy kapustę na listki. Można listki nadziewać farszem. Następnie podsmażamy na patelni z obu stron i wkładamy do garnuszka, gotujemy 30 minut w sosie z kostką rosołową.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 948
Data dodania: 2010-02-14

Zdjęcia

Podsmażane gołąbki
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-14
Podsmażane gołąbki
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Podsmażane gołąbki

2010-02-24 20:06:36

Chyba każdy je lubi.

2010-02-23 15:37:28

Bardzo lubię gołąbki.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.