Przecier szczawiowy na zimę

Ocena przepisu

Składniki

  • szczaw 4 garście
  • sól

Sposób przyrządzenia

Szczaw opłukać, osączyć, posiekać, dobrze nasolić.
Odstawić na 2 godziny.
Nałożyć szczaw do słoików, zakręcić i pasteryzować 20 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1106
Data dodania: 2010-12-05

Zdjęcia

Przecier szczawiowy na zimę
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-02-26
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Przecier szczawiowy na zimę

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.