Rolada z indyka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Płat mięsa rozbić. Z obu stron posypać solą, pieprzem i papryką. Odstawić na 30 minut. Twaróg utrzeć z żółtkami. Dodać osączoną kukurydzę. Przyprawić do smaku. Marchewkę i cukinię pokroić w słupki. Na płacie mięsa rozsmarować masę twarogowa. Obłożyć pokrojonymi warzywami. Zwinąć w roladę i skropić olejem. Piec 50 minut w temp. 200 stopni.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 582
Data dodania: 2010-10-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rolada z indyka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.