Roladki z bakłażanów

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bakłażany pokroić wzdłuż na cienkie plastry, posolić, posmarować oliwą. Grillować na grillu lub piekarniku po 3 minuty. Ostudzić, ser pokroić w kostkę, wymieszać z natką doprawić pieprzem i czosnkiem. Na każdym plastrze bakłażana kłaść porcję masy serowej, przykryć listkiem szałwii i zwinąć w rulonik. Spiąć roladki wykałaczką, grillować 3 minuty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1801
Data dodania: 2009-03-14

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (5)

Komentarze

Do przepisu na: Roladki z bakłażanów

2010-02-10 21:29:55

Smaczne

2010-02-08 23:59:18

fajne, wegetariańskie danie.
!Fiki#

!Fiki

2009-06-29 11:37:17

A mnie zasmakowalo z drobno podiekana bazylia. Jest super, polecam
!Danka#

!Danka

2009-03-23 22:36:24

Mozna dodac jeszcze czaber i szczyptę kolendry, jeśli komus zasmakuje to super.
!Henia#

!Henia

2009-03-19 16:40:08

Bardzo smaczne, ale mozna dodac jeszcze majeranku lub lubczyku, polecam sprobowac

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.