Ryba w marynacie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety pokrajać na kawałki, posolić, oprószyć mąką i obsmażyć na tłuszczu. Ocet wymieszać z taką samą ilością wody, dodać cebulę i korzenie, gotować kilka minut i ostudzić. Obsmażone kawałki ryby ułożyć w naczyniu, posypać cebulą i zalać marynatą; wstawić kilka godzin do lodówki. Podawać jako przekąskę z pieczywem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1128
Data dodania: 2010-07-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba w marynacie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.