Sos estragonowy

Ocena przepisu

Składniki

  • brązowy sos 3 filiżanki
  • liście estragonu 20 szt
  • masło 5 dag
  • ocet estragonowy kilka łyżek

Sposób przyrządzenia

Liście estragonu drobno posiekać i gotować z octem estragonowym, aż wywar się wygotuje. Wtedy dodać brązowy sos. Przed podaniem dodać kawałki masła.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1057
Data dodania: 2010-08-23

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos estragonowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.