Surowy szpinak

Ocena przepisu

Składniki

  • świeży szpinak 30 dag
  • starty żółty ser 3 łyżki

Sposób przyrządzenia

Szpinak obrać, odciąć szypułki, pozostawiając listki umyć i osuszyć. Posypać startym serem doprawić do smaku dowolnym sosem ( najlepiej winegret)
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 871
Data dodania: 2010-06-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surowy szpinak

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.