Swojski boczek wędzony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wodę mieszamy z solą. Boczek wkładamy do wody z solą na 4 dni. Po 4 dniach wędzimy przez 2 godzinki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1644
Data dodania: 2010-05-24

Zdjęcia

Swojski boczek wędzony
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-05-24
Swojski boczek wędzony.
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Swojski boczek wędzony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.