• apette.pl
  • Szybki krem czekoladowy do przekładania ciast

Szybki krem czekoladowy do przekładania ciast

Ocena przepisu

Składniki

  • krem do tortów Dr. Oetkera smak czekoladowy 1 op
  • mleko 1,5 szkl
  • masło ekstra 10 dag

Sposób przyrządzenia

Do miski wlewamy mleko, najlepiej schłodzone. Następnie wsypujemy krem do tortów dr. Oetkera i miksujemy kilka minut na najniższych obrotach, a potem przez kilka minut na najwyższych obrotach. Odstawiamy. Następnie ucieramy masło w oddzielnym naczyniu i dodajemy po trochu do przygotowanego kremu. Całość dokładnie miksujemy do uzyskania gładkiej i jednolitej masy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 2263
Data dodania: 2010-03-26

Zdjęcia

Szybki krem czekoladowy do przekładania ciast
madi356#

Dodane przez:

madi356

2010-04-22

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szybki krem czekoladowy do przekładania ciast

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.