Szynka po królewsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pasztet łączymy z masłem, miksujemy mikserem na jednolitą masę. Śmietanę ubijamy ze szczyptą soli, dodajemy do masy z pasztetem, miksujemy, dodajemy koniak, doprawiamy do smaku pieprzem, mieszamy. Na plastry szynki nakładamy porcje kremu, szynkę zwijamy w ruloniki, układamy na półmisku, między rulonikami układamy cząstki pomidora i natki pietruszki, zalewamy galaretą aby porcje zostały przykryte.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 55 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 455
Data dodania: 2011-04-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szynka po królewsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.