Zupa z maślanki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kaszę dokładnie wypłukać, osaczyć, zalać dwiema szklankami wody i ugotować. Maślankę zagotować, gorącą połączyć z ugotowaną kaszą. Dodać śmietanę i drobno posiekany koperek. Całość doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać na gorąco.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 815
Data dodania: 2010-02-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z maślanki

2010-02-25 20:30:59

Bardzo lubię różne zupy, bo są pożywne i rozgrzewające.

2010-02-24 20:11:30

takiej zupy nie jadłam nigdy.

2010-02-24 19:52:47

Ble, ble

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.