Zupa z zielonego groszku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Natkę pietruszki umyć, kilka gałązek odłożyć do dekoracji. Pozostałą natkę zmiksować z groszkiem, dodać 1/2 porcji śmietany, wymieszać i przełożyć do garnka z rosołem. Zagotować, przyprawić solą i pieprzem do smaku. Pozostałą śmietanę ubić na sztywno. Zupę podawać z ubitą śmietaną i natką pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 821
Data dodania: 2011-01-27

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z zielonego groszku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.