Aromatyczne grzyby

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby (boczniaki lub rydze) opłukać, osączyć, odciąć trzonki. W posmarowanym masłem naczyniu żaroodpornym ułożyć grzyby blaszkami do góry, skropić oliwą, posypać posiekanym czosnkiem oraz posiekana natka pietruszki i pieprzem. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni około 30 min do złotobrązowego koloru. Przed podaniem posolić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1033
Data dodania: 2010-05-26

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Aromatyczne grzyby

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.