Babeczki z dodatkiem orzechów

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Margarynę zmiksować, wsypać cukier i dalej miksować do puszystości. Dodać jajka, zapach waniliowy. Mąkę wymieszać z orzechami, proszkiem do pieczenia i kakao, dodawać do masy, cały czas miksując, na końcu dodać mleko. Do gotowej masy wsypać pokrojoną drobniutko czekoladę. Formę na babeczki natłuścić i wysypać bułką tartą. Piec w temperaturze 170ºc przez około 25 minut
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 12
Wyświetlenia: 407
Data dodania: 2011-10-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Babeczki z dodatkiem orzechów

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.