Bitki wołowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bitki wołowe rozbijamy tłuczkiem, smarujemy musztardą i posypujemy przyprawami. Marchewkę oraz pora kroimy. Wędzony boczek również kroimy w kostkę, a następnie wraz z warzywami podsmażamy 5-10 minut. Bitki również krótko podsmażamy. Bitki oraz boczek z warzywami przekładamy do wysokiego rondla, dusimy 30 minut, podlewając wodą. Podajemy z ryżem na sypko.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 961
Data dodania: 2010-03-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bitki wołowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.