Buraki na przetwory

Ocena przepisu

Składniki

  • buraki czerwone 5 kg
  • woda

Sposób przyrządzenia

Buraki czerwone opłukać, przełożyć do garnka, zalać wodą i gotować do miękkości. Gotowe buraki odcedzić, obrać, opłukać i wkładać do słoików.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1115
Data dodania: 2010-03-20

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Buraki na przetwory

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.