Ciasto z ananasem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Patelnię mocno rozgrzewamy i sypiemy cukier. Cały czas mieszamy od momentu rozpuszczenia się cukru, wylewamy do tortownicy jak będzie miał brązowy kolor. Ananasy odcedzamy z soku, wykładamy do tortownicy na cukier. Margarynę ucieramy z jajkami i cukrem pudrem. Pod koniec miksowania dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ciasto wylewamy do tortownicy na ananasy. Pieczemy 45 minut w 220 stopniach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1241
Data dodania: 2011-02-08

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ciasto z ananasem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.