Ciasto z masą budyniowo- kokosową

Ocena przepisu

Opis

Ciasto z masą budyniowo- kokosową

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zagotować mleko zostawiając część do rozprowadzenia budyniu.Do mleka wsypać wiórki,chwilę gotować.Dodać cukier i rozrobiony budyń.Ugotować i wystudzić.Utrzeć lub zmiksować z margaryną.Obie galaretki rozpuścić w 3 szklankach wody, odstawić do stężenia.Biszkopt przekroić.1część lekko nasączyć ponczem ,posmarować dżemem i wyłożyć przygotowany krem .Zalać tężejącą galaretką .Przykryć drugą połową biszkoptu.Można oblać polewą czekoladową.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 16
Wyświetlenia: 915
Data dodania: 2010-12-31

Zdjęcia

Ciasto z masą budyniowo- kokosową
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-12-31

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ciasto z masą budyniowo- kokosową

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.