Czerwona kapusta z jabłkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę poszatkować ugotować dodając ziele i liść laurowy, odcedzić. Cebulę drobno pokroić, jabłko zetrzeć na dużych oczkach, doprawić solą pieprzem octem. Dodać przyrumienione masełko.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 643
Data dodania: 2010-03-25

Zdjęcia

Czerwona kapusta z jabłkiem
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-04-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Czerwona kapusta z jabłkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.