Dorsz z warzywami

Ocena przepisu

Opis

Pysznie smakująca ryba w nowym stylu.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę płuczemy, osuszamy ręcznikiem kuchennym i przyprawiamy sola i pieprzem. Warzywa myjemy, obieramy i trzemy na tarce, a pora kroimy w cienkie plasterki. W rondlu podgrzewamy olej, przyprawiamy i podsmażamy warzywa. Połowę warzyw wyjmujemy, układamy rybę i przykrywamy warzywami. Przykrywamy rondel pokrywka i dusimy całość około 15 minut, aż ryba będzie gotowa. Przed podaniem posypujemy każda porcje warzyw i ryby posiekana natką.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2418
!AgatkaF.

!AgatkaF.

Data dodania: 2009-09-24

Zdjęcia

Dorsz  z warzywami
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Dorsz z warzywami

2010-02-23 19:00:22

dorsz to najlepsza ryba.

2010-02-02 11:49:46

Smaczna i zdrowa potrawa.
!GrażynaM#

!GrażynaM

2009-10-06 16:30:05

Tak "na oko" to kolejna wariacja na temat ryby po grecku :) pomysł bardzo fajny, warzyw nigdy za dużo :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.