Grillowany bakłażan

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bakłażana kroimy ,posypujemy plasterki solą i odstawiamy na klika minut, aby ociekł nadmiar soku.Następnie oprószamy solą, pieprzem, smarujemy oliwą i kładziemy na rozgrzany grill.Pieczemy kilka minut z każdej strony.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1260
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grillowany bakłażan

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.