Groch do zupy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Groch łuskany przesypujemy na sitko, zlewamy dużą ilością zimnej wody, dodajemy do zupy. Gotujemy, do momentu, aż zmięknie.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 3056
Data dodania: 2011-02-18

Zdjęcia

Groch do zupy
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-18
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Groch do zupy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.