Grzanki w jajku

Ocena przepisu

Składniki

  • chleb wczorajszy 6 kromek
  • jajka 2 sztuki
  • masło do smażenia
  • wędlina 6 plasterków

Sposób przyrządzenia

Jajko rozkłócić z niewielką ilością wody. Chleb pokroić na kromki, obtoczyć go w jajku i kłaść na rozgrzane masło i smażyć z obu stron na rumiano. Grzanki w jajku jeść z wędliną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 515
Data dodania: 2011-05-29

Zdjęcia

Grzanki w jajku
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grzanki w jajku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.