Gulasz z nutką ziela angielskiego

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso kroimy w kostkę, smażymy na oleju, trochę solimy. W trakcie smażenia dodajemy pokrojoną cebulę, pieczarki, paprykę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Do mięsa dolewamy wodę i dodajemy 2-3 ziarna ziela angielskiego, listek laurowy i pozostałe przyprawy. Całość dusimy do miękkości, ewentualnie doprawiamy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 604
Data dodania: 2011-05-17

Zdjęcia

Gulasz z nutką ziela angielskiego
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz z nutką ziela angielskiego

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.