Jaja po węgiersku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obrać, pokroić, przesmażyć na tłuszczy na szklisto; dodać pomidory pokrajane w plasterki, chwilę dusić na małym ogniu, na końcu wbić ostrożnie jaja, posolić, poprószyć aż białka się zetną. Po wierzchu można jeszcze posypać usiekanym szczypiorkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 754
Data dodania: 2010-07-26

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jaja po węgiersku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.