Jajka nadziewane

Ocena przepisu

Składniki

  • jajka 10 szt
  • serek śmietankowy 1 szkl
  • ćwikła 1 łyżka
  • cytryna 2 plasterki
  • posiekany koperek 1 łyżka

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy. Następnie ostrym nożem odcinamy z jajek i wycinamy "ząbki". Serek śmietankowy dzielimy na dwie części. Do jednej dodajemy ćwikłę, natomiast do drugiej koperek, dokładnie masy mieszamy. Następnie szprycą dekorujemy jajka przygotowanymi masami. Jajka układamy na półmisku, dekorujemy plasterkami cytryny oraz koperkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1660
Data dodania: 2010-03-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka nadziewane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.