• apette.pl
  • Jajka z sosem jogurtowo- majonezowym

Jajka z sosem jogurtowo- majonezowym

Ocena przepisu

Składniki

  • jajka ugotowane na twardo 5 szt
  • jogurt naturalny 2 łyżki
  • majonez dekoracyjny "Winiary" 3 łyżki
  • papryka w proszku do posypania

do smaku

Sposób przyrządzenia

Jajka przekroić na pół i ułożyć na półmisku. Majonez wymieszać z jogurtem , doprawić solą i polać jajka. Z góry posypać papryką w proszku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 809
Data dodania: 2010-04-19

Zdjęcia

Jajka z sosem jogurtowo- majonezowym
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-04-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka z sosem jogurtowo- majonezowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.