Kardynalskie kardy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Łodygi kardów umyć, obrać ze skórki, pokroić w poprzek na kawałki, skropić sokiem z cytryny. Musztardę połączyć z sokiem cytrynowym i pomarańczowym, doprawić. Wymieszać z kardami i rodzynkami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1253
Data dodania: 2008-09-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kardynalskie kardy

2010-02-19 01:16:22

Nie jadłam tego.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.