Katnow

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Przebrany ryż ugotować w wodzie na półmiękko, po czym wyłożyć na sito i gdy woda ocieknie, przełożyć do garnka z gotującym się mlekiem, posolić i ugotować do miękkości, a następnie ostudzić. Podać potrawę posypaną mielonym cynamonem i cukrem pudrem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 967
Data dodania: 2010-02-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Katnow

2010-02-24 19:53:39

jaki zmysł!

2010-02-23 20:26:09

dziwna nazwa.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.