Kiełbasa smażona z cebulką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kiełbasę kroimy w kostkę, podsmażamy na rozgrzanej oliwie. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, dodajemy do podsmażonej kiełbasy, doprawiamy solą i pieprzem. Tak podsmażoną kiełbaskę dodajemy do zapiekanek lub pizzy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1335
Data dodania: 2010-09-08

Zdjęcia

Kiełbasa smażona z cebulką
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-09-08

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kiełbasa smażona z cebulką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.