Kluski przenne z serem twarogowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mielimy biały ser i rozcieramy z mlekiem. Dokładamy mąkę, kaszę mannę, ubitą pianę z białka, sól. Delikatnie mieszamy. Odkrawamy łyżką drobne kawałki, które kładziemy na wrzątek. Gotujemy około 15 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 805
Data dodania: 2010-10-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kluski przenne z serem twarogowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.