Koperty z czekoladą

Ocena przepisu

Składniki

  • ciasto francuskie 1 op
  • biała czekolada 1 tabliczka
  • żółtka 2 szt

Sposób przyrządzenia

Ciasto francuskie rozkładamy na stolnicy i kroimy na kwadraty. Na każdym kwadracie układamy po kostce białej czekolady, a następnie zlepiamy rogi po przekątnej. Tak przygotowane koperty układamy na blasze, smarujemy rozkłóconym żółtkiem i pieczemy w temp. 180*C około 15 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 620
Data dodania: 2011-08-29

Zdjęcia

Koperty z czekoladą
madi356#

Dodane przez:

madi356

2011-08-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Koperty z czekoladą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.